Om os

ANNA MOLTKE-HUITFELDT, Jewellery in Life, er den første Fairtrade-certificerede guldsmed i Danmark. Og siden 2013 desuden også Fairmined-certificeret 

 

Arkæologiske udgravninger viser smykkers betydning for mennesker igennem alle kulturer. I løbet af det seneste årti har ansvarsfulde ildsjæle gjort et stort arbejde for, at der i dag kan arbejdes med certificerede ædelmetaller, som sikrer certificerede, små minesamfund en fair pris for det guld, de udvinder, og muligheden for at skabe en bæredygtig fremtid. 

Udover at skabe skønne smykker ønsker jeg at give mine kunder den bevidsthed at vide, at de råmaterialer jeg har skabt smykkerne af så vidt som overhovedet muligt har en fair og bæredygtig oprindelse. 


For mig er kærlighed, respekt og ansvar og det vigtigste i livet, og når vi giver smykker i kærlighed, for at forkæle dem vi elsker, er det vigtigt, at de værdier vi lægger til grund for kærligheden er undvundet i respekt og med ansvar for mennesker og den verden vi alle lever i.

Jeg synes, at det er vigtigt at give den rigtige pris med det samme, så de minearbejder der udvinder de ædle metaller får en fair pris for deres arbejde og en mulighed for at opbygge et liv, som kan skabe dem en bæredygtig fremtid.

Etik, filosofi, kunst, arkitektur og naturens uendelige skatkammer giver mig inspiration til mine smykkedesigns, som jeg håber vil være med til at sprede glæde.


Livet er en gave, og alt det vi giver er en del af livets gave.


Anna Moltke-Huitfeldt