top of page
Skærmbillede 2018-12-09 kl. 21.05.39.png

Anna Moltke-Huitfeldt har med sit smykkedesign fundet en åbning i livet, hvor hun kan udleve sit ønske om at være med til at skabe en verden af kærlighed og respekt gennem sine valg af råmaterialer. Derfor vælger Anna at arbejde med FAIRMINED GULD, som skaber bedre livsvilkår for minearbejderne i de certificerede miner og er med til at bane vejen frem for de 90-100 millioner mennesker, som på verdensplan er afhængig af indtægterne fra minedrift.

Det var en drøm, der gik i opfyldelse, da Anna i 2009 kom i kontakt med det første mineselskab, som udvandt guld uden brug af kemikalier og i 2012 førte til, at hendes værksted blev det første i Danmark, som lod sig certificere.

Anna er inspireret af samspillet i naturen og den uendelige skønhed, som findes der, arven fra gammelt håndværk, kunst, arkitektur og musik 

I 2021 gjorde Anna endnu en drøm til virkelighed og åbnede ENØ GULDsmedie

Der følger mange spændende opgaver med jobbet som smykkedesigner , og en af dem var at lave smykker til filmen "CHR IV - Den Sidste Rejse" med bl.a. Rosalinde Mynster som Kirsten Munk.
bottom of page