top of page

SOM RINGE I VAND

This slideshow requires JavaScript. Nu lancerer Anna Moltke-Huitfeldt en ny stor kollektion – A Touch of Eternity – naturligvis fremstillet af råmaterialer udvundet i respekt for mennesker og natur. Kollektionen er baseret på tanker om værdier, der breder sig som ringe i vand – kærlighed, respekt og naturens skønhed– ønsker om at skabe smykker som et spejl af sjælens skønhed.Siden 2009 har Anna Moltke-Huitfeldt arbejdet med økologisk guld fra den colombianske mine Oro Verde. Guldet er udvundet efter fair trade principper, med respekt for naturen og det omgivende miljø, områdets beboere og deres traditioner. Det er endvidere lykkedes at finde et lille parti fair trade rådiamanter fra Liqhobong, Lesotho, og tilsammen udgør disse to materialer grundstenen i den nye kollektion.

Naturens skønhed De gennemsigtige rådiamanter, som udgør et af de vigtigste indslag i Anna Moltke-Huitfeldts design, er alle naturligt farvede. ”Jeg har valgt at arbejde med den kvalitet, fordi de er uovertrufne eksempler på Naturens skønhed. At se ind i en gennemsigtig rådiamant er at se ind i et eget lille univers af tredimensionel skønhed – her bliver indeslutninger til en del af helet i stedet for noget der skal skæres eller slibes væk for at stræbe mod en menneskeskabt perfektionisme. Vi mennesker behøver ikke at anstrenge os så meget. Naturen har allerede gjort det meste for os.”

I sit arbejde holder Anna Moltke-Huitfeldt sig lige dele fokus på social ansvarlighed, kvalitet og moderigtig æstetik. Hvert led af hendes smykkeproduktion er gjort med fair trade og menneskelig værdighed for øje. ”Det tiltaler mig at betale den rigtige pris for varen med det samme i stedet for at betale tilbage, og at være med til at udbrede muligheden for at vælge respekten for andre mennesker til”, afslutter Anna Moltke-Huitfeldt. Materialer.

Smykkerne er fremstillet i Danmark A Touch of Eternity kollektionen omfatter signetringe, halssmykker, armbånd og øresmykker – og senere på året også manchetknapper. Materialerne er 18 karat guld, sølv, rådiamanter og fantastiske South Sea perler i skønne nuancer og udsøgt kvalitet. Anna Moltke-Huitfeldt importerer selv perlerne direkte fra en farm i Andamanerhavet.

Annas Moltke-Huitfeldt – Jewellery in Life Med en passion for bæredygtige ædle materialer har Anna Moltke-Huitfeldt designet smykker i eget navn de seneste seks år. Smykkerne henvender sig til et eksklusivt klientel med en forkærlighed for det bedste her i livet. A Touch of Eternity kollektionen sælges blandt andet hos Guldsmed Bodil Binner, Bredgade 18, København C. Vejl. udsalgspriser: sølvsmykker fra Dkr 1.800,00 og guldsmykker fra Dkr. 7.900,00


Kontaktoplysninger For yderligere oplysninger samt højtopløselige billeder: info@moltke-huitfeldt.com eller +45 28251010

Se endvidere pressemeddelelsen på Luxury Aficionados

0 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page