top of page

Vielsesringe skal være bæredygtige

Ja, naturligvis! I skal bære dem, fortrinsvis på jeres fingre, resten af jeres liv. Det er med disse ringe, at I fejrer jeres kærlighed, det liv I har valgt sammen og fortæller hele verden, at I elsker hinanden. – Så naturligvis skal de være bæredygtige!

Og på flere måder: Jeres vielsesringe skal afspejle alle de smukke værdier, der er en spejling af jeres kærlighed; alle de bedste værdier som I vil bygge jeres liv på i kærlighed; et fundament af kærlighed og etik. Og derfor tænker I naturligvis på, hvor guldet til jeres ringe kommer fra. At det er udvundet under bæredygtige forhold, eller at det måske er fra et gammelt familiesmykke og repræsenterer noget helt specielt for jer, som I ønsker at bygge videre på – I vil vide, at jeres fundament er i orden, at værdierne er i orden – og I vælger derefter.

This slideshow requires JavaScript.

Håndlavede, hamrede vielsesringe i Fairmined guld og Fairtrade guld

Alle vielseringe fra Anna Moltke-Huitfeldt, Jewellery in Life, laves på bestilling og individuelt til jer. – Se mere på http://www.moltke-huitfeldt.com eller skriv til os på anna@moltke-huitfeldt.dk .

God fornøjelse med kærligheden og livet!

0 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Kommentare


bottom of page